lauantai 6. marraskuuta 2010

SYYSUUTISIA

Pitkästä aikaa taas poikkesin tänne ja harmittaa, kun en ehdi useammin päivittämään ajatuksiani tänne. Juuri nyt koko perhe potee. Pientä lämpöä, lihassärkyä ja keuhkoputkien ärsyyntymistä. Maanantaiksi toivottavasti ollaan taas kunnossa. Huippuhyvä fiilis itsellä tällä hetkellä, fyysistä heikkoa oloa huomioonottamatta, kun kirjoitin alle työsopimuksen perjantaina. Nyt sitten ollaan yhtiön leivissä, eikä mikään rekryfirma syö työsuhde-etuja. Ilahduttaa niin mieltä kunnon palkallinen kesäloma, palkalliset pyhäpäivät ja miksei myös mojova palkankorotus. Tätä täytyy kyllä juhlia, kunhan vointi on taas normaali.

Kotona remonttirintamalla ei olla vähään aikaan tehty mitään. Toiveissa on, että alkuvuodesta olisi rahaa sen verran säästössä, että voitaisiin pikkuhiljaa ryhtyä tositoimiin saunatilojen rakentamisessa. Siihen uppoaakin jokainen ylimääräinen kruunu! Muuten minuun iski kamala hävitysvimma ja tuntuu, että haluaisin eroon kaikesta ylimääräisestä rojusta nurkissa. Vaatehuoneen oven kun aukaisee, tuntuu, että tuolta lentää justiin nyt kaikki roskakoriin. Tosiasiassa se kaipaisi kunnon laatikoita, kun tällä hetkellä hyllyt pursuavat pikkukrääsää, ja isompaakin, joka harmi vaan on niin tuikitarpeellista, ettei sitä voi hävittääkään.

Joululaulujen ja kynttelikköjen aikakin tulee rytinällä. Vielä emme toki ole ottaneet esille mitään. Täytyy vielä muutama viikko malttaa, ettei tunnelma katoa ennen aikojaan. Joulun vietämme täällä kotosalla, kuten viimeksikin. Olen kyllä kutsunut meille sukulaisperheitä yhteiseen joulunviettoon, mutta emme ole vielä saaneet myöntävää vastausta. Sitä odotellessa! Olisi kyllä tosiaan mukavaa saada tänne porukkaa. Täytyy kai houkutella lisää...

Miten teillä syksy sujuu? Virkeänä vai väsyneenä?