keskiviikko 1. syyskuuta 2010

INTENZO

Jos joku kahvi sopii tämänhetkiseen elämäntilaanteeseeni, niin se on kyllä Zoegan Intenzo jo pelkän nimensä perusteella. Sen maku on pehmeän intensiivinen eikä tippaakaan hapan. Voisipa minuakin kuvailla samalla tavalla! Olisi todella imartelevaa. Suosittelen!

Arki pyörii tosiaan työn merkeissä. Tällä hetkellä jokainen päättynyt päivä tuntuu voitolta. E:n sopeutuminen päiväkotiin oh hieman haasteellista. Toisin sanoen ympäristön muutos on laittanut koko perheen lujille ensimmäisen kolmen viikon ajan. Kesätyttömme hoitaessa E oli illat ihan oma itsensä, välillä lahkeessaroikkuva maukuja ja toisinaan äkäileväkin, mutta mitään tällaisia hysteriakohtauksia ei ollut yhden yhtä. Kärsivällisyyden mittaa koetellaan ihan tosissaan.

Syyssuunnitelmissa on Helsingin-visiitti, josta tulee mahdollisesti melko pikainen. Tarkoitus olisi kuitenkin ottaa yksi vapaapäivä, jotta ehtisimme hetken olla perilläkin. Toivottavasti pääsemme. Emme ole sitten maaliskuun jälkeen olleet koko perheellä missään. Voitteko kuvitella? Köyhät kyykkii! Ensi kesänä tehdään joku pidempi reissu muualle kuin Suomeen. Minä haaveilen Etelä-Ranskasta. Saa nähdä mihin sitten päädytään.

Töissäkäynti on mukavaa ja toistaiseksi aika rentoa. Saamme "vain" toimia kuunteluoppilaina. Ja ajatukset taitavat turhan usein harhailla aivan muualla kuin siellä käyttöjärjestelmissä... Sitten kun pääsee oikein työn makuun, se on menoa. Tulosta täytyy syntyä! Miten teidän syksy on lähtenyt rullaamaan?

1 kommentti:

  1. Toivottavasti arki alkaa sujumaan myös E:n hoidon osalta. Hienoa, että työ tuntuu mukavalta.
    Syksy tästä loppukesästä näköjään väkisinkin tulee. Työt ovat alkaneet taas täydellä vauhdilla ja kesän loma on vain muisto, kuin kaunis uni. Toki mieli on virkeä lomailun jäljiltä, mutta aina sitä siltikin tuntuu elävän viikonlopusta viikonloppuun ja lomasta lomaan. Mukavaa syksyä!

    VastaaPoista