tiistai 20. heinäkuuta 2010

ME OLLAAN DUUNAREITA KAIKKI!





Töitä takana parin viikon verran. Fillari kulkee ja reisilihakset alkavat pikkuhiljaa palautua. Ei tarvitse yhtä vahvoiksi tullakaan. Riittää nämä nykyisenlaiset. Hurjan nopeasti on viuhahtaneet nämä päivät. Kesätyttömme hoitaa hommansa paremmin kuin hyvin! Työpäivän aikana ei tarvi stressata, että miten kotona voidaan. Se on hyvä se.

Lasken sormin työpäiviä ja ansaittuja pennejä. Jokainen päivä on askel eteenpäin. Täytyy koettaa pistää tikkua ristiin perheen elannon eteen. Joskus se nyt sattuu olemaan melko vastahakoistakin hommaa. Pitää nähdä metsä puilta. Hoitoalalle minusta ei vain koskaan olisi. En saa hommasta minkäänlaisia kiksejä. Hurraahuudot kaikille hoivaajille! Minusta sitä ei löydy kuin tämän kesäjobin verran.

Etupihan pikkupläntti on raivattu systerin kanssa. Seuraavana ohjelmassa pihasuunnittelua. Paiskimmekin eilen hiki hatussa lapioiden kanssa. Muutama naapurin ja kylänmies tuossa kävikin kommentoimassa, että teemme miesten hommaa. Pullistelin vain valtavia hauiksiani ja painoin lapiota entistä tiukemmin maahan!

1 kommentti:

  1. Odottelin vastaavia kommentteja, kun pyöritin betonimyllyllä miehelle betonia. Oli aika miehekäs olo, mutta osaanpahan tehdä kurat myllyllä !

    VastaaPoista