keskiviikko 5. toukokuuta 2010

ODOTELLAAN

Viikko alkoi tosiaan mustien pilvien alla, vaikka aurinko armas koettikin maanantaina mieltäni lepyttää. Nyt taivaalla seilaa mustanharmaita pilviä, mutta mieli on jo himpun verran tasaantunut. Voi sitä näin vanhalla iälläkin tulla kaltoin kohdelluksi! Esimieheni soitti pari päivää sitten ja lupasi hankkia minulle työtehtäviä lupaamilleen viidelle viikolle. Vastasin kiitollisena kyllä. Tosi asiassa koetan metsästää pidempiaikaista hommaa, jossa viihtyisin mahdollisesti eläkkeelle saakka. Kovaa on tämä työnhaku, sanon minä. Laitoin puolenkymmentä hakemusta menemään eri paikkoihin ja odottelen yhteydenottoja. Kolmesta paikasta soiteltiin heti seuraavana päivänä. Yksi virka haluttiin täyttää heti, joten jouduin kieltäytymään haastattelusta. Olisi mahdoton tehtävä järjestää tyttärelle hoitopaikka tästä simsala bim! Ehkä soitan vielä kunnalle ja kysyn, että olisiko mahdottomuus saada kesäkuuksi hoitopaikkaa hätätapauksessa...

Tänään illalla ohjelmassa myyjäisleivontaa ja sen sellaista. Maanantaina on ensimmäinen haastattelu ja yksi soveltuvuustesti. Inhoan niitä yli kaiken, varsinkin niitä logiikkatestejä. Olen niissä mahdottoman huono, vaikka niin terävä-älyinen ja hoksaava nainen kaikin puolin olenkin ;-)

Mukavaa viikonloppua teille! Tänne on luvattu vesisadetta...

2 kommenttia:

  1. Onneksi työhakemuksesi näyttävät kiinnostavan työnantajia. :) Ihan niin kuin aavistelinkin. Toivottavasti haaviin tarttuu joku sinua kiinnostava paikka jossa vois viihtyä pidempäänkin, kuin vain kesän yli.
    Mukavaa viikonloppu sullekin! Täällä on satanut koko päivän.:)

    VastaaPoista