keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

PLAY ON THE BEACH

Tämä päivä meni tuossa viereisellä rannalla leikkien. Saimme seuraa, joten pakkasimme kassit ja lähdimme iltapäiväksi hiekalle. Kylmäpäistä neitiä ei ollut saada pois vedestä, vaikka huulet alkoivat ihan täristä pitkien vesileikkien seurauksena. Jälleen oikein loistava hellepäivä ja saimme tuntea, että neiti Kesä on tullut kaupunkiin.

Nyt odotellaan juhannusta ja toivotaan samanlaisia kelejä. Useinpa keskikesää juhlitaan sateessa. Saa nähdä miten tänä kesänä käy. Suunnitelmissa on lähteä merelle johonkin saareen isolla joukolla. Liikaa ei kannatakaan suunnitella, sillä sään varaan ei koskaan voi laskea. Millaisia suunnitelmia teillä on?


2 kommenttia:

  1. Täällä on tänäänkin oikein upee keli ihan niin kuin eilenkin, kelpaa aloitella loma ja juhlia jussia. Tosin Helsingin kelithän ei minun juhannukseeni vaikuta, kun tarkoituksena on heti tänään suunnistaa kohti Pietaria. Innolla odotan Pietarin antimia ja loistava matkaseura laittaa huulet hymyyn. :)

    VastaaPoista
  2. Minä aivan näen hymyn karehtivan huulillasi, teille tulee upea reissu upeassa seurassa! Minä tässä odottelen, että neiti saa nukuttua päiväunet, että päästään rannalle. Nyt pitää nauttia <3

    VastaaPoista