torstai 10. kesäkuuta 2010

TYÖSUORA HÄÄMÖTTÄÄ

Asiat alkavat pikkuhiljaa napsahdella kohdilleen. Voin kyllä sanoa, että lomineen päivineen tämä periodi on ollut kaikkea muuta kuin stressivapaa. Siihen mahtuu vauvarokot, muutamat piinaavat työhaastattelut sekä kahden viikon Suomen-keikka tyttären kera. Nyt ollaan jotenkin selvitty sairauksista ja työhaastatteluista ja ollaan onnellisesti kotimaan kamaralla. Jännittää saa vielä huomisen päivän, kun viimeisestä haastattelusta saan vastauksen. Se olisi se numero yksi. Numero kaksi ei sekään ole hullumpi vaihtoehto. Numeroista kolme ja neljä kieltäydyin vihdoin tänään. Piti pitää muutama vaihtoehto, kun kerrankin on mahdollisuus ihan valita, minkä työpaikan sitä itselleen ottaa. Vaikeita valintoja, kun vasta työ tekijäänsä neuvoo. Toivottavasti teen oikeita ratkaisuja.

Blogiini en ole kerennyt tavuakaan laittaa, kun viikot ovat olleet niin hektisiä. Huomenna mennään tapaamaan dieetistiä tyttären kanssa. Lääkäri meinasi, että nyt on painoa saatava lisää. Saa nähdä millaisia neuvoja saadaan. Viikonloppuna pääsemme juhlimaan häitä ja oma hääpäivämmekin on tulevana maanantaina. Tällaista tänne Tukholmaan tällä erää!

3 kommenttia:

  1. Hihhaa..oon käynyt tämän tästä kurkkimassa, että joko se luksuslomammailija olis palannut näppiksen ääreen. Kiva kun tulit takaisin breikiltä. Mä poistin mitävaan blogini ja tulen joskus toiste uusin ajatuksin, nyt olen pidellyt luovaa taukoa. :) Mukava lukea taas kuulumisia. Sääli vain, että ihmiset niin nihkeästi kommentoi, vaikka varmasti sinullakin lukijoita riittää..myöskin anonyymejä.

    VastaaPoista
  2. Mä käyn silloin tällöin täällä lukemassa. Pitäis varmaan liittyä lukijaksi, niin muistaisin osoitteen.

    VastaaPoista
  3. Kiirettä tai on pitänyt työnhaun saralla, minkä vuoksi blogissa on elänyt hiljaiseloa. Nyt nautitaan auringosta, tänään sitä on luvassa iltaan saakka. IHANAA! Minsku: mukava, että pistit puumerkkisi. Harva jättää jälkiään. Tervetuloa lukijaksi!

    VastaaPoista