tiistai 23. maaliskuuta 2010

ENSIPERHOT HERÄSIVÄT VIIME VIIKOLLA

Järven yllä leijuu sumu. Ilma on valkoinen, ei harmaa. Tänään odotetaan aurinkoa. Turhaan. Siivouskärpänen pörräsi kodin läpi. Nyt saa nauttia järjestyksestä. Tilauksessa vielä lehtihyllyn läpikäynti. Sohvalla odottaa kasa puhdasta pyykkiä. Lasten jäljiltä sarjakuvapino senkin päällä. Katse osuu taulun pintaan, jossa rasvaiset sormenjäljet. Kevät on paljas! Ei peitä. Ajatuksissa hyvän ruoan valmistus. Aivoriihi käyntiin!

4 kommenttia:

  1. Se on uskomatonta miten kirkkaus ja auringonpaiste paljastaa kaiken. Ilmassa leijuukin yllättävän paljon pölyä ja kirkkaat pinnat on täynnä sormenjälkiä mitkä talvi on pitänyt piilossa. Uskomatonta miten nopeesti päivä on pidentynyt ja valonmäärä lisääntynyt.

    VastaaPoista
  2. Aurinko on niin julma! Tai sitten se vaan haluaa opettaa, että onko se nyt niin justiinsa: kumpi on parempi hän vai kaikki tahrat. Jaa tahrat, olkaa sitten pimeässä, se sanoo. Nautitaan mieluummin auringosta, jooko.

    VastaaPoista
  3. Hei ystäväsein muuten! Laita viestiä Varpuselle, koska olit voittanut kultaisen kirjanmerkin :) Onnea! (huomasin vaan)

    VastaaPoista
  4. Ihmettelin oikein, että arpaonni suosi minua... Saan suloisen kultaisen linnun kirjanmerkiksi!

    VastaaPoista