maanantai 8. maaliskuuta 2010

VALKOISTA VALOA





Tämä päivä alkoi aikaisin ja todennäköisesti päättyy myöhään, mutta ei välitetä siitä. Päällimmäisenä mielessä pyörii kylpyhuoneen siivoaminen ja naistenpäiväkahvit! Tyttäremme kasvaa [ei tosin käyrien mukaan, todisti tämän päiväinen extra-punnitus jälleen] ja vaatehuoneemme pursuaa tavaraa. En voi sieltä juuri mitään hävittääkään, vaikka sormeni syyhyäisivätkin heittää pois sitä sun tätä. Sen taidon minä osaan!

Eräs kunnostusprojekti sai tänään pääätöksen. Kiikkutuolimme, "Lähimmäinen", on saanut uuden petsipinnan ja tyyny päällyskankaan. Jotenkin en ole edelleenkään oikein tyytyväinen, vaikka siinä juuri tytön unille lullasinkin. Ehkä se tässä kevään mittaan lähtee myyntiin! Saan nyt kuitenkin aloittaa seuraavan projektini, kun edellinen on pois alta. Siinä en voi epäonnistua. Reipas valkoinen maalikerros päälle ja rullat alle. Saattepa nähdä sitten, kun sen aika on.

Alimmassa kuvassa on vielä keskeneräinen painantaprojektini. Odottaa molemmille puolilleen jatkepalaa. Ajatuksena toistaiseksi valkoiseen kankaaseen painaa ehkä (tylsästi) mustalla jotain. Palloa vai kolmikulmaa vaiko neliöitä?

Blocketiin laitoin vähän lastenkrääsää myyntiin. Nyt on päästy eroon jo turvaistuimesta. Saa nähdä kuinka kauppa muuten käy!

2 kommenttia:

  1. Hei, kerrotko tarkemmin millä petsasit kiikkutuolisi?

    VastaaPoista
  2. Värinä on [yllätys yllätys!] tummanharmaa ja petsi on pahalta haiseva ei vesiohenteinen petsilakka.

    VastaaPoista