lauantai 20. maaliskuuta 2010

KOTIKISSAN KUULUMISIA

Päivä alkoi alusvaateostoksilla ja samalla reissulla päätin pyörähtää pikaiseen kirpparilla. Löysinkin Elealle aika kivan aivan uudenveroisen POP:in lumivalkean collegetakin 25 kruunulla. Ja löysin myös ihanaa ohutta vaaleanpuna-tummansini-mustaa "ählämsähläm"-ruutukangasta, josta ajattelin ommella neidille tunikamekon. Sen kanssa ähersin tunnin toista ja sitten poltin päreeni. En saanut millään tarpeeksi siistiä jälkeä, varsinkaan, kun minulla ei sattunut olemaan vaaleanpunaista ompelulankaa. Mustalla ommellessa tikin epäsiisteys oikein korostuu.

Tuollaista kuvan mustaa pellavatunikaa ihastelin, mutta en tietenkään raaski maksaa neljääsataa kruunua neidin mekosta. Hirvittää ihan tarpeeksi jo purkkiruokien hinnat. Meidän neiti puetaan kirppiskamaan päästä varpaisiin. Voin kyllä todeta, että mielestäni on sulaa hulluutta ostaa lapselle uusia vaatteita, koska niiden käyttöikä on tässä vaiheessa niin lyhyt.

Aikeissa oli myös lähteä treenaamaan salille, mutta päädyinkin ottamaan lenkkarit naulakosta ja pistin tassua toisen eteen tuolla maantiellä. Sää oli niin viettelevä, että en malttanut lähteä sisätiloihin hikoilemaan. Muuten viikonloppu on kulunut kotosalla. Mies haaveili itapäivällä mönkijän remontoinnista vanhempiensa luona. Minä taas kaipasin vain rentoa kotona olemista. Jospa huomenna löytyisi ripaus kylämieltä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti