torstai 25. maaliskuuta 2010

OIKEA PRINSESSA




Oli muuten onni, että ostin E:lle nuo pikkuiset tossukat. Tyttö oli aivan hermostua ojennellessaan pikkuisia jalkojaan tossut jalassa. Ne oli saatava pois jaloista välittömästi. Eihän hänen kuninkaallinen korkeutensa pysty ottamaan askeltakaan tossut jalassa. Nyt voin huokaista, etten ole ostanut hänelle tuhannen kruunun ensiaskelkenkiä. Nekin varmaan pölyttyisivät hyllyssä. Nämä sentään ovat pehmeät kuin mitkä, ja silti E:sta niin inhottavat. Ehkä hän pikkuhiljaa tottuu tossun tuomaan tukeen. Itse olen aina sanonut, että lapseni ei kenkiä tarvi ennen kuin hän osaa kävellä ja toissailtana neiti sitten suvaitsi ottaa ensimmäiset askeleensa ja johan minun oli sännättävä kenkiä hakemaan. Ei, vaan totta puhuakseni ostin alelaarista naurettavaan hintaan ja ajattelin, että kevätkesällä kun haalaria ei enää voi lämmön takia pitää, on ihan mukava, että tytöllä on jaloissaan muutakin kuin sukat.

Taulukin sai tosiaan kehykset. Niissä ei ole mitään vikaa. Vikaa on vain minussa, joka en saanut tarpeeksi hienoa jälkeä mattopuukolla kehyskartonkia leikatessani. Oli tosiaan hankalaa hommaa! Saavat luvan nyt kelvata, kunnes minulla on varaa kehystyttää taulu ammattimiehellä. Sen teen!

Tänään ei perhoset lentele. Lämpötila kiikkuu muutaman asteen plussan puolella. Meidän aamu on ollut varsin sekainen. Ensin noustiin kuuden aikaan ja sitten nukahdettiin uudestaan seitsemän pintaan. Nyt neiti huilaa taas ulkona. Kohta varmaan herää kiukkuisena ja nälkäisenä kuin ampiainen. Sitä odotellessa.

2 kommenttia:

  1. Ehkä Tyllerina kelpuuttaa Lacostet hetken päästä.
    Taulu on kyl niin magee, et jos oma kädenjälki kehystämisen suhteen ei miellytä, niin kehystytä ihmeessä ammattilaisella.

    VastaaPoista
  2. Lacostet olivat tänään ensi kertaa jalassa tunnin, edistystä siis! Pidän tosiaan taulusta; minusta se on kuin tehty tämän talon seinälle.

    VastaaPoista