keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

AUKKO SIVISTYKSESSÄ?

Melkein kuin "Äkkijyrkkää". Taideteoksia ovatkin nämä pienet muovieläimet.


Lumenheijastamat auringonlaskut järvelle siirtyvät pikkuhiljaa odottelemaan ensi talvea.

Sarja lintutöitä odottelee kehyksiä ja paikkaa.

Tänäänkö lie tuhkakeskiviikko vaiko vasta viikon päästä? Meillä pääsiäisen odotus on huipussaan, kun eilisillan kauppareissulla saatiin hankittua vielä Kinder-munat, tärkeimmät. Pääsiäisruohokin kasvaa kauniin vihreänä. Vielä saisi nousta, koska mittaa ei ole kuin vajaat parisen senttiä.

Täällä meidän nurkilla on avattu kaksi upouutta kirpputoria, ja nyt olen katsastanut molemmat. Edellisvisiitistä viikonloppuna kerroinkin jo. Eilen tein muutaman hyvän löydön. Tyttärelle löytyi syntymäpäivälahja; juuri se, mitä olin ajatellut ostaa muutenkin. Plussaa! E:n serkkutyttö täyttää juuri kaksi vuotta. Hänelle löytyi ihana talvitakki ensi talveksi. Pitää vielä kääriä paperiin. Vaikka kultaa yleensä vierastankin (paitsi valkoista), tarttui mukaan sievä lattiavalaisin 35 kruunulla. Harmi vaan, kun J:lla on kamera töissä mukana, niin en voi vielä laittaa kuvia. Niitä tulee kyllä!

Tämän päivän tavoite on keksiä 30-vuotislahja huomiselle sankarille, naispuoliselle. Ideat vähissä, eikä kotona ole oikein mitään sopivaa, paitsi Björn Borgin kivat alushousut. Ei taida kehdata niitäkään viedä. Ideoita?


P.S. Tuhkakeskiviikko (lat. dies cinerum) on läntisen kristikunnan kirkkovuodessa juhla, joka aloittaa pääsiäistä edeltävän 40 päivän paastonajan. Tuhkakeskiviikko on kirkkovuodessa laskiaissunnuntaita seuraava keskiviikko, joka samalla lopettaa paastoa edeltävän karnevaali- tai laskiaisajan. [www.wikipedia.org]

2 kommenttia:

  1. Kiitos sivistämisestä. En ole koskaan kuullutkaan moisesta tuhkapäivästä. Hyvää ja rentouttavaa pääsiäistä teille!

    VastaaPoista
  2. Kiitos samoin! Ymmärsin, että lähdette reissuun? Me köyhät kyykitään kotosalla. Onneksi sentään ohjelmaa jonkin verran...

    VastaaPoista