torstai 1. huhtikuuta 2010

ALELAARIN TONKIJAN LÖYTÖJÄ




Kiirastorstai on ollut varsinainen kiirustorstai. Päivä on mennyt paikkoja puunatessa ja totesinkin tuossa, että taidan palkata siivoojan ensi syksynä, sillä niin paljon kuin vihaankin siivoamista, sitäkin enemmän rakastan siisteyttä. Tänäänkin olin päättänyt, etten tartu moppiin enkä imuriin, mutta en kertakaikkiaan kyennyt ryhtymään tämän kaaoksen keskellä mihinkään. Niinpä siivosin yläkerran yksin ja varsinaisessa raivonpuuskassa ne pari tuntia kuluivatkin. Onneksi J tuli ajoissa kotiin ja siivosi E:n kanssa alakerran. Nyt voidaan nauttia pääsiäispyhät edes jonkinmoisesta siisteydestä!

Kuvasin nuo mustat kaunottaret, jotka löysin ostarikierroksellani tässä. Ne suorastaan huusivat, että "Osta, osta"! Ja taas tämä nappasi kevätglobot alelaarista. Eilen tuossa ystäväni tuumasikin, että sinä se taidat ostaa kaiken alennusmyynnistä. Niin taidan tehdä. Kuvittelen ainakin säästäväni suloisia summia. Roskaa en halua ostaa, joten tyydyn sitten laadukkaaseen ale-tavaraan. Ehkä joku tuumaa, että menneen sesongin satoa, mutta pidänkin ajattomasta. Kengät olivat tosiaan tarpeeseen. Edelliset vastaavat pidettiin niin loppuun, että ne jouduttiin viskaamaan vaatekeräykseen.

Edellisessä julkaisussani kerroin lamppulöydöstä. Tuossa keskellä se nyt koreilee, varsinainen Kuningatar.

Alimmassa kuvassa löytämäni talvitakki viikonlopun sankarille. E:kin ihastui siihen melkoisesti!

Ihanaa ja rentoa pääsiäisen aikaa ja trullien taikaa itse kullekin.

2 kommenttia:

  1. Hei kaveri! Osta please mullekki tuollaiset kengät? En jaksais ettiä... onko noi mustat ja nahkaa? Kenen valmistamat? Ja mitä maksoi? Laita yksityispostia pikkuviisari@gmail.com

    VastaaPoista
  2. Harmi vaan, että moni muukin tykkäsi kengistä. Loppuunmyyty olivat, kun tänään kipaisin vilkaisemassa!

    VastaaPoista