tiistai 27. huhtikuuta 2010

LENTOLIPUT TASKUSSA

Kieltä karvastelee ja koko suu on oudon arka ja turvonnut. Mitä lie tämä flunssan jälkitauti? Syöminen on hieman hankalaa, mutta eiköhän se tästä muutaman päivän sisään helpota. Tämä aamu on meillä tyttösen kanssa ollut vähän helpompaa. Unille tosin täytyi laittaa jo yhdeksän aikaan, kun E oli niin väsynyt. Unilauluiksi kelpasi vain oman äidin tuudittelu, ei mitkään valmiit laulut.

Ostin eilen lentoliput Helsinkiin. Ihanaa päästä pitkästä aikaa Suomeen ja saan vielä kaiken kukkuraksi ihan oman loman. Isä jää lapsen kanssa kotiin. Ei innostunut viikonloppureissusta, koska minulla on suhteellisen ohjelmoitu nuo päivät. Sopiva hengähdystauko onkin tämän sairastelujakson jälkeen. Isä saakin sitten pari viikkoa lomaa meistä, kun lähdemme mummolaan.

Tänään ei aurinko paista. Vappusimaakaan en ole tehnyt. Taitaa jäädä tekemättä, koska inhoan itse simaa. Vappumunkkeja voisi tietysti tehdä, nehän kuuluvat juhlaan ja maistuvatkin meikäläiselle. Kunnon valurautapata vaan puuttuu talosta, mutta kai niitä voi teräskattilassakin paistella. Tippaleivät eivät myöskään ole minun juttu. Kauniitahan ne ovat, mutta tykkääkö niistä joku?

Eilen sain orvokit ruukkuihin. Tänään pitäisi koettaa sulloa kirppiskamat niin tiukkaan, että saan vietyä kaikki lentokoneessa. Aikaisempi suunnitelmani mennä autolla olisi ollut tavaroiden kannalta yksinkertaisempaa, mutta nyt matkustaminen menee nopeasti ja puolet edullisemmin. Kuka voisi vastustaa?

1 kommentti:

  1. Loistavaa, että liput on varattuna. Tervetuloa Suomeen! Mukava nähdä!

    VastaaPoista