perjantai 16. huhtikuuta 2010

UNELMIA


Kumpi voittaa, härkä vai leijona?

Tällä hetkellä haaveilen kylpyammeesta ja puutarhakalusteista. Periaatteessa inhoan kylpyammeiden tekemää ahtautta kylpyhuoneessa. Toisaalta rakastan kylpemistä, lojumista lehden kanssa vaahdossa ja kasvonaamion hoitavaa vaikutusta kasvoilla. Salaa katsastelen käytettyjä hienouksia blocketissa. Niitä saa ihan pilkkahintaan.

Puutarhakalusteita ei saa pilkkahintaan. Jotain järkyttävän muotoisia valkoiseksi maalattuja kyllä. Sellaisia, joista maalikin on lohjennut sieltä täältä. Totuus on vain se, että mitenkäs järjestät grillauksia ilman pöytää ja tuoleja. Viime kesänä kannettiin ovi kahden pukin päälle ulos, samoin satumaisen ihana nahkasohvamme. Sohva taisikin lojua pihalla hamaisiin syyssateisiin saakka...

Kommentoikaa, kumpi amme sopisi meidän kylppäriin paremmin!

3 kommenttia:

  1. Kylpeminen on just niin mukavan rentouttavaa kuin kuvasitkin. Rakastan kylpemistä, ammeet vain on usein rumia. Mä äänestän tuollaista ammetta mikä ylemmässä kuvassa komeilee. Mun mielestä siinä ammeessa on kiva se että sen muoto näkyy. Jotenkin tulee mieleen lapsuus ja maaseudulla nähdyt lehmien juottoasioina toimivat ammeet. Mä haluun kyl ehdottomasti ammeen sitten joskus.

    VastaaPoista
  2. Ehkä mä tartun puhelimeen ja kysyn tarkalleen ammeen mitat. Pyynti on 500 kruunua ja oikea hinta pyörii siinä 9000 kruunun kieppeillä. Ei siis paha ollenkaan?!

    VastaaPoista
  3. No, leijonatassuista oltiin jo menossa hakemaan. Arvasinkin, sillä hinta oli minimaalinen ja kunto kuin uuden. Tyydyn sitten tähän perinteisempään malliin. Sain J:n ylipuhuttua ja varasin ammeen meille. Kohta vaahtoaa!

    VastaaPoista