torstai 4. helmikuuta 2010

IDEOITA?


Tästä sänkyvanhuksesta on tarkoitus kehitellä inhimillisen näköinen petisohva työhuoneeseen. Olisko teillä ideoita patjan päällystämisen suhteen? Ollaan avoimia!

5 kommenttia:

  1. Meillä on samanlainen sänky vierashuoneessa ja siinä on patja(t) päällystetty kätevästi mustalla lakanalla jossa on kuminauhakiristys.Kangas on just sopivan kokoinen patjaan jolloin kangas tulee napakasti eikä irtoa istuttaessa.
    Kätevä, nopeasti toteutettava ja ehdottoman helppo/vaivaton. Sit vaan tyynyjä päälle.

    VastaaPoista
  2. Mä tässä funtsin jotain kuviollista kuosia, kun en raaski ostaa raakasilkkiä, jota haluaisin. Miltähän npäällinen äyttäisi mustavalkoisilla erilaisilla kangaspaloilla ommellusta kankaasta?

    VastaaPoista
  3. Sanna Annukan mustavalkoinen Taikamylly? Tai oisko ihan musta tai harmaa/pellava vaan ja tuohon tyynypäätyyn askeettinen 40x80 tyyny jostain kuviollisesta...

    VastaaPoista
  4. Harmaa voisi olla aika sopiva väri, jos vain löytäisi vähän tukevampaa materiaalia! Ja aika kiva idea tuo yksi kookkaampi tyyny päätyyn. Kiitos pikkuviisari!!! Aikomuksissa laittaa verhoiksi työhuoneeseen marimekon villi ja vapaa - kankaasta verhot. Harmaa sopii siihen mainiosti.

    VastaaPoista
  5. Tilasin nyt tummanharmaa-meleerattua huonekalukangasta 3 metriä 280 kruunulla. Minusta aika kohtuullinen hinta huonekalukankaasta! Kohta alkaa ompeluprojekti...

    VastaaPoista