keskiviikko 10. helmikuuta 2010

LÄHTÖLASKENTA

Vuorokauden kuluttua keinun punaisen laivan tunkkaisessa pikkuhytissä. Kummasti rauhoittaa mieltä, vaikka vielä on taistelutannerta edessä. Tämäkin päivä oli sellainen koettelemus, että ei voi muuta kuin huokaista syvään ja hörppiä vihreää teetä suuren suuresta Taika-motista. Ne on kuin luotu vihreän teen ystäville! Ei tarvitse muutaman hörpyn jälkeen katsella kupin pohjaa ja lähteä liottamaan lisää. Suosittelen!

Tänään lepuutin aivojani ja kireitä hermojani mopin varressa. Ihmeellinen kaaos oli taas päässyt valloilleen, vaikka viikonloppuna siivosimmekin tavalliseen tapaamme. Jonkinlainen syykin tässä parin päivän aikana on löytynyt tuolle tyttären karjumiselle. Vähäisen juonnin takia tyttöä vaivaa ummetus. Aamuisen kolmetuntisen karjumisen jälkeen meinasi elo salamoi. Olin kertakaikkisesti menettää järkeni (hermot olivat jo menetetty ensimmäisen tunnin jälkeen). Reissustani tuleekin hermoloma. Apteekistakin vain neuvottiin antamaan lapselle luumusosetta ja nestettä. Aivan kuin kuka tahansa selväjärkinen äiti ei tätä itsekin ymmärtäisi. Teki mieli näyttää pisintä sormea. Savu päästä nousten häivyin puljusta. Ensi viikolla on onneksi neuvolalääkäri. Otan asian esille lääkärin kanssa. Sama virsi kaikuu varmaan sielläkin. Ehkä alan taas omalääkäriksi ja haen Suomesta apteekista levolacia. Nostin jo pöydälle vehnäkuitupussin. Sitä aion sekoittaa huomenna liharuokaan, joka on ainoa neidille kelpaava sapuska. Toivottavasti teillä ei ole näin vaativia lapsukaisia!

E sai tänään uuden (käytetyn) lastenistuimen autoon. Tahtoo vauvakaukalossa vyöt puristaa meidän pikkuista. Käytetystäkin saa maksaa itsensä kipeäksi (1450 kr). Toivon, että tällä pärjätään nyt sitten loppuaika. Väriä ei tosin pääse valitsemaan, kun käytetyn ostaa. Minua tuo tummansininen väri ei miellytä, mutta muuten istuin oli oikein siistissä kunnossa. Odotellaan mielenkiinnolla, että viihtyykö E yhtään paremmin uudessa. Tähän asti matkustaminen on ollut yhtä huutoa.



Tästä vanhempi malli saa kelvata! Kuva www.brio.se


Ajelin juuri hakemaan täydennystä hautajaisasuuni. Lähes vanhoilla mennään! Kengät täytyy huomenna kaivaa ulkovarastosta ja pakata kassit. Tietääkö joku jotain mukavaa kahvilaa Turussa, joka aukeaisi jo kahdeksalta aamulla? Pitäisi suunnata aamiaiselle hetkeksi kyytiä odottelemaan...

1 kommentti:

  1. Miten meni reissu. Ilmeisesti kotona oli pärjätty ja sinäkin kai? Onks ollenkaan auttanut itkuihin imetyksen lopettaminen?
    Sain muuten sen kuvaongelman ratkaistua. :)

    VastaaPoista