keskiviikko 24. helmikuuta 2010

VIERAITA ODOTELLESSA

Viime yönä taas vannoin, että emme enää nuku mieheni kanssa samassa makuuhuoneessa. Vuorotellaan. Molemmat saavat (lue: joutuvat) nukkumaan joka toinen yö E:n kanssa, muuten tämä nainen taitaa seota hetkenä minä hyvänsä. Kertokaa te kokeneet itkuisten lasten mammat ja paapat miten ihmeessä te saatte lapsenne nukkumaan öisin? Voisin luvata kultaharkon toimivasta vinkistä.

Tänään pääsin onneksi pitkästä aikaa treenaamaan. Potkin ja jakelin iskuja oikein olan takaa. Rauhoitti kummasti. Pääsisipä joka ilta. Liian suuri haave tässä elämäntilanteessa. Eilen illalla aloin väsäämään petisohvaamme päällistä. Käsin taidan joutua sen ompelemaan, että saan siitä siistin (jos sittenkään). Yhden kulmauksen sain jo nysvättyä, ja liian sirpakan neulan kanssa se on suhteellisen työlästä puuhaa! Kädet oikein syyhyävät kaikkien keskeneräisten projektieni vuoksi. Mistä ihmeestä taikoisin itselleni aikaa? Luulisi äkkiseltään, että vanhempainvapaalla sitä aikaa olisi. Mutta ei. Päiväuniajat eivät riitä edes blogin päivittämiseen. Pyykinpesu ja kodin pitäminen jonkinlaisessa järjestyksessä vaativat jokaisen vapaan hetken. En edes vieraille ole ehtinyt leipoa mitään. Tämän päiväinen kahvitteluhetki ihanassa paikassa ystäväni ja lasten kanssa oli pakollinen. Siellä E:kin konttaili pitkin lattioita aivan tyytyväisenä. Taitaa tulla tytöstämme kyläluuta, kun kotona ei viihdy lainkaan. Itse taas olen pikemminkin kotihiiri enkä jaksa aina olla menossa johonkin päin...

Kello käy ja aamulla täytyy körötellä satamaan hakemaan ihania ystäviä Suomesta. Se onkin viikon kohokohta! Nautitaan ihan täysillä.

2 kommenttia:

  1. Matka takaisin Helsinkiin meni hyvin. Kiitos teillle kaikesta, oli mukava vihdoinkin päästä käymään. Käpyläntie 12 a 10 00610 hki on muuten osoite kännykkää varten.
    Ps onks Tyllerina saanut helpotusta magnesiumista?

    VastaaPoista
  2. Kiitos teille! Toivottavasti tulette kesällä taas. Tyllerinaa on kovasti auttanut Magnesium. Terveiset Kaijalle vaan.

    VastaaPoista