maanantai 8. helmikuuta 2010

UNIVAJEESSA

Kuva www.norrgavel.se

Vihdoinkin löysin ajatusta meidän makuuhuoneeseemme, joka tosin tällä hetkellä toimii vain isän ja tyttären leposijana. Tässä sängynpäädyssä olisi ideaa itse nikkaroitavaksi! Tämän osaa toteuttaa jokainen, jolla pysyy vasara ja naula kädessä. Ajattelin tosin hieman muunnella mallia. Materiaaliksi valitsen rahkeaa lankkua (onko se nyt sitten sitä kakkosnelosta?) ja pintaan paksukerros valkoista maalia! Laudoitus saa olla ihan lattiaan saakka ja leveyttäkin reippaammin. Muutenkin sänkymme kaipaa pientä ehostusta. Nyt energiamittari on vain pakkasen puolella. Virtaa vie tämä vieroitusprojekti. Olen niin puhki, että taidan kohta läsähtää kasaan niin kuin neulalla pistetty ilmapallo. Ehdin jo kuitenkin uuden Elle Interiörin innoittamana suunnitella sängymme ihmismäisen näköiseksi! Suomen-reissun jälkeen pistetään töpinäksi.

3 kommenttia:

  1. Mites E:n kanssa sujuu? Joko neiti nukkuu yöt :) ? Määkin jäin koukkuun tuohon elle interiööriin. Löysin sen täältä yhdestä pikku K-kaupasta. Otrolig.

    VastaaPoista
  2. En voi sanoa, että hyvin sujuu. Öitä ei tosiaan vielä nukuta! Minä nukun yläkerrassa toistaiseksi. Nyt on silti jo 5. vrk menossa kokonaan ilman. Onneksi lähden torstaina Suomeen. Huh helpotusta!

    VastaaPoista
  3. Me nukuttiin myös erillään pitkään. Ei tule kiusauksia alkaa maitoautomaatiksi. Ja lapsellekin helpompi, että se on kerrasta poikki eikä mitään "tänä yönä yhesti ja ens yönä en jaksa ja sitten taas monesti...". Hyvä!

    VastaaPoista