tiistai 19. tammikuuta 2010

PELASTUSRENKAITA PAHANPÄIVÄN VARALLE (=DONITSI?)

Klikkaan linkkiä: "Näin saat litteän vatsan -yhdeksän vinkkiä." Minä en kuulu siihen ryhmään, joka aloittaa kinkun sulattamisen ja pakaroiden kiinteyttämisen joka uusivuosi ja juuri ennen bikinikautta. Silti luen yhtä kiinnostuneena artikkeleita, joissa ohjeistetaan huonosta omasta tunnosta kärsiviä herkuttelijoita liikkumaan. Oikotie onneen on kai sama kuin lenkkimakkaralla laihaksi. En usko siihen. Silti lähes jokaisen kevättalven naistenlehden numero käsittelee aihetta. Kai meitä median kuluttajia pidetään liian yksinkertaisina! Hymynkare huulilla saatan lueskella laihdutusvinkkejä täällä verkossa, mutta eivät otsikot saa minua ostamaan lehteä, saati sitten nostattamaan hikeä vatsalihaksia pumppaamalla olkkarin matolla. http://www.iltasanomat.fi/hyvaolo/paino.asp?id=1871857

Toinen päivän polttava aihe, joka pisti silmiini oli juttu Vaipaton vauva. http://www.vauvakuume.com/Vauva/Vaipattomuus/body_vaipattomuus.html Meinasin jo hurahtaa, vaikka niin saamaton kuin olenkin, uskon, että minusta ei olisi kuuntelemaan lapseni virtsaamisviestejä. Sitäkin mielenkiintoisempaa olisi kuulla jonkun tutun järkevän ihmisen kokemuksia aiheesta! Kun artikkelin kirjoittaja sattuu olemaan asiaa tutkinut asiantuntija, epäilen, että tieto on suhteellisen subjektiivista. Suosittelen kaikesta huolimatta tutustumista!

Loppuviikko ja viikon alku hurahti hyvässä seurassa. E:n kummitäti ja pikkusiskoni kolmen miehensä kanssa viihdyttivät meitä vierailullaan. Ihmettelin pientä elämänalkua. Kateellisena ja samalla iloiten katselin vierestä, millaista meno on "normaalin" vauvan kanssa. Meidän perheessä 100 ensimmäistä päivää lapsen kanssa oli kuin kuumilla hiilillä tanssia. Nyt juostaan enää kahdeksan kilon kivi repussa. Tuntuu lähes juhlalliselta. Ehkä minäkin vielä jonain kauniina päivänä saan kokea onnellisen vanhemmuuden tunteen. Katsoa SOHVALLA (huomaa: ei sylissä) raukeana makaavaa kääröä.

Kirpputorikierros ei ollut kovin antoisa tällä kertaa. E:n vaatekertaa täydensin vain muutamalla bodylla ja sammareilla. Little Tikesin turkoosi keinuhevonen oli sopiva kotiimme. Siitä olen haaveillutkin!

Loppuviikko saakin kulua ihan omissa ympyröissä kauppareissu ja salillakäynti mukaan lukien. Ohjelmassa on myös kenkäarmeijan huoltoviikko. Puhdistusta ja rasvausta kaipaa moni pari. Ja voipi olla, että innostun leipomaan suklaapiirakkaa ja jotain muuta hyvää. Nyt kun jouluherkut ovat viimein tyhjennetty kaapeista, täytyy alkaa täyttämään kaappeja omilla leipomuksilla, ettei vaan pääse laihtumaan. Kun pitäää huolen, ettei täytä vatsaansa terveellisillä lounailla, saa kahvileipiä pistellä tuplatahdilla! Nyt kipaisen kuitenkin lämmittämään kasvissosekeittoa, etten ihan näänny.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti