torstai 28. tammikuuta 2010

KARHUNPOIKA SAIRASTAA

Tässä päivittäinen aamulatteni. Maistuu muuten erityisen ihanalta Filippa K:n korvattomista mukeista. Ensimmäiset saimme kihlalahjaksi ja niistä on tullut minun suosikkeja.

Alkaa varmaan käydä tylsäksi minun blogin seuraamiseni, kun en ole joutanut lataamaan lainkaan kuvia viime päivinä. Sairaan tytön hellittely on vienyt kaiken aikani. Toissailtana sain sentään pyöräytettyä suupaloiksi muutaman sämpylän, mutta äsken leipälaatikkoon vilkaistessa sain huomata niiden jo loppuneen...

Kenwoodin kaunotar on jo toinen meidän perheessä ja odottaa tämäkin palauttamista. On tällä muutamat taikinat tosin vaivattu. Moottorivika vaivaa tätäkin.

Tänään sovittiin pomon kanssa työehdoista. Juhannuksen jälkeen alkaa uraputki. Koetti vielä pomo houkutella minua jatkamaan heti kesätuurauksesta sitten varsinaisena työläisenä. Lupasin harkita asiaa. Ja voipi olla, että jos saan jatkaa samoilla ehdoilla kuin kesän, jatkan siellä. Työmatka vaan on aika rasittava, mutta samoille palkoille en taida missä tahansa päästä, jos en täyttä päivää halua tehdä. Selvinnee sitten kesällä, mihin ratkaisuun tämä mamma päätyy. Nyt tuntuu ihan mukavalta ajatus työssäkäynnistä. Ei ole meidän E:n hoito tosiaan mitään lomaa. Jotain valoa siis tunnelinpäässä!

Koetan huomenna keretä laittaa mukavampaa luettavaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti